Aktiviteter/faciliteter ikke så ringe enda!

Aktiviteter/faciliteter

Gudstjeneste

Hver søndag kl. 11.00 slår vi dørene op til et brag af en gudstjeneste! Her er der rig mulighed for at møde både Gud og mennesker. For at sikre mangfoldighed og kreativitet, varierer programmet meget – dog vil du hver eneste søndag modtage spændende og relevant undervisning, og der vil blive spillet nutidig og inspirerende musik.

Du har mulighed for at få tolket gudstjenesten til engelsk – henvend dig ved lydpulten.

Caféen åbner kl. 10, hvor du har mulighed for at købe brunch, og slappe af i en hyggelig atmosfære, før gudstjenesten.

Børnekirken “KIDZ”

Hver søndag kl. 11.00 er der rock for børnene i børnekirken. Her mødes en masse glade børn, og der bliver sunget, leget, hørt historier, danset, spillet bold og mange andre sjove ting.

Børnene får biblens historier og lærdom formidlet på et sprog som de forstår, og lærer hvad det vil sige at have Gud med i deres hverdag.

Flere gange om året bliver der lavet en speciel ‘event’ for børnene, som følger et bestemt tema eller en højtid.

Kontaktperson: Dona Muhlig, tlf. 30 26 56 79

Åben kirke

Hver onsdag kl. 18 – 21

Når der er åben kirke, kan du komme og gå som det passer dig. Sideløbende med forskellige aktiviteter i kirken, er kirkens hyggelige café stedet, hvor man bare kan hænge ud, møde nye mennesker, lave lektierne eller få mulighed for at stille nogle spørgsmål eller bare snakke om det med tro.

Mellem 19.00 og 20.30 er der mennesker i kirkesalen, som kan bede med dig, hvis du har behov for det. Spørg efter Mette Hågensen.

Udover muligheden for at købe kaffe/the, kan man også købe sin aftensmad i caféen. Det er en oplagt aften at tage hele familien med. Kirken er åben for alle, uanset om man er medlem eller ej.

Hovedansvarlig: Arnbjørn Hågensen
Café: Lone Koitzsch
Bøn/tilbedelse: Mette Hågensen

Café

Hver søndag

I caféen er der altid en hjemlig og livlig atmosfære. Hver eneste søndag kan man bestille sin kaffe og noget at bide i fra kl. 10.00 til 11.00 og efter gudstjenesten er der igen mulighed for at få noget lækkert til ganen. Dette er stedet, hvor du kan møde nye og gamle venner.

Hver onsdag

Der er åben kirke hver onsdag mellem 18 og 21, hvor caféen er åben. Her har du mulighed for at købe dig en kop kaffe samt et stykke pizza. 

Kontaktperson: Lone Koitzsch, 50662711

                                                                                  Banner_gul_99x32

Babyroom

Babyroom er et tilstødende lokale, hvor der er puslefaciliteter, legetøj og sofa. Her kan forældrene til børn under 3 år i ro og mag følge med i gudstjenesten, idet der er højtalere og lydisoleret vindue indtil salen.