Åben Kirke Onsdag ...Børneklub, musical, kaffe, kage, mad, peptalk, School of Heaven osv.

Velkommen til Åben kirke 18.00 – 21.00! ( Se program )

Om onsdagen åbner kirken dørene for forskellige aktiviteter. Dette er også dagen hvor præsten giver en kop kaffe og står til rådighed så du kan få svar på spørgsmål om kirken, teologien, traditionerne og evt. få en rundvisning i kirken. Kom gerne forbi og hils på. Kirkens døre er åbne fra 18.00 – 21.00. Her kan du få svar på alt imellem himmel og jord 😉 Om aftenen runder vi typisk af med undervisning/oplæg til debat el. gruppearbejde. NB: Sidste onsdag i hver måned er reserveret til GRUPPE AFTENER i hjemmene, så der er der derfor IKKE åbent i kirken om aftenen.

Legestuen HOPIN

Onsdag d. 08. januar 2017 åbner Legestuen HOPIN sine døre for første gang!

Fremover er der legestue hver onsdag kl. 09-12!

Vi er HOPIN Børne- og Ungdomsforeningen lokaler på Sverigesvej 29, 8700 Horsens – og bybus nr. 8 stopper direkte foran døren!

Legestuen er for børn og deres forældre, men hvis du er dagplejer og har brug for et sted at komme med børnene er du også meget velkommen!

Vi har et stort tumle- og legelokale med legekøkken, rutsjebane, huler og madrasser. Der er et lille tekøkken med mikrobølgeovn, kaffemaskine, el-kedel og køleskab til den medbragte frokost!

Derudover har vi et babyrum med tilhørende puslerum og toilet + potte 😉

Hver onsdag er der en ny krea-aktivitet som vi skal kaste os over, hvis der er interesse for det vil vi også gerne tilbyde musik og sang!

Det koster 150 kr. pr. barn om året (medlemskontingent i HOPIN Børne- og Ungdomsforeningen)at være med – der gives søskenderabat, når man kommer med flere børn!

Vi glæder os til at fylde huset med glade børn hver onsdag formiddag – men man er også velkommen hvis ikke man lige har en god dag ;-)!

School of Heaven

Program:

18.00 – Caféen åbner ( kaffe / chokolade / pizza ol. )

18.30 – Bøn i salen ( mulighed for forbøn )

19.00 – Undervisnings oplæg 

19.45 – Spørgsmål / kaffe

20.15 – Plenum

20.30 – Slut