SAMFUND ...med Horsens i hjertet!

SAMFUND

Familienetværk Horsens

Er et sted hvor familier mødes og spiser hygger og har aktiviteter, der ryster dem sammen. Det er et sted der er opbygger selvværdet og oplevelsen af at være i et trygt fælleskab, hvor den enkelte har værdi. Formålet er at skabe et trygt fælleskab midt i et Danmark hvor alt for mange familier har det svært, og eller har en meget lille omgangskreds.
Det sker typisk onsdage kl 16-19. Tag kontakt i kirken eller inde på Familienetværk Horsens Facebookside hvis du ønsker at deltage eller være medhjælper:

https://www.facebook.com/familienetværk

Mission julehjerte

Mission julehjerte er et projekt der har til hensigt, at støtte opmuntre og glæde udsatte familier i en juletid, der for dem kan være en svær periode.
Vi har i 2018 uddelt 55 julehjælpskasser, 2019 60 stk og i 2020 uddeler 80 kasser til udsatte familier.
Kontakten til disse familier har vi fået igennem et samarbejde med kommunen.
Vi holder en julefest med julestemning og hygge, her får familierne kasserne udleveret.
Ønsker du at donerer til eller at være med som frivillig medarbejder i Mission julehjerte, kan du ringe til Mette Skals Hågensen på 27646474.
Donation til mission julehjerte kan gøres her, skriv julehjerte. Mobilpaynr og bankoverførsel.

FOOD BANK

Som en del af Familienetværket arrangeres der også sporadiske FOOD BANK events. Det foregår som regel op til kristne højtider. Hold dig orienteret på kirkens og familienetværkets facebooksider:

https://www.facebook.com/hopin.dk

https://www.facebook.com/familienetværk

Junior klub

Er en klub for udsatte børn. Formålet er, at give børn et trygt åndehul, som er deres sted. Hvor de kommer væk fra udfordringerne i nærmiljøet, og hvor bliver set og lyttet til af voksne der har tid og nærvær.