BYT TIL NYT ...kom af med det gamle og tag afsted med noget "nyt"

Byt til Nyt er en mulighed for at komme af med noget af det brugte og komme afsted med noget “nyt”. Byt til Nyt er et initiativ som er basseret på at man kommer med en sæk tøj/sko/legetøj og kan tage nyt med hjem. Det hele sker i hyggelige omgivelser med Kirkens café som omdrejningspunkt. Er man den bedre halvdel, der er “slæbt” med i byen, kan man nyde en kop kaffe og noget at bide i, imens der vendes tøj. Der bliver vist tegnefilm i den store sal for børn. Der kan også købes saftevand og popkorn.

BYT TIL NYT – Alt er gratis!

Kom med det du ikke ønsker mere af dit fodtøj, legetøj, køkkenting, nips, smykker, dame-, herre-, børne-, babytøj og legetøj, og byt til noget andet – absolut gratis.

Der vil være film og popcorn til børnene, og man kan købe kage, kaffe og te til 5kr. alt overskud går til børnearbejdet i Horsens Pinsekirke.

Dato: kommer snart!

Tid:    kl.: 13:00 – 16:00

Sted:  Horsens Pinsekirke, Sveriges Vej 29  Horsens

Alle er velkomne – alt er gratis.

TREASURE HUNT

exchange your clothes and stuff for something more interesting 

Bring things you do not need any more such as footware, toys, kichen things, juwellery, clothings for all ages and gender and you may take as much as you like with you home at no charge – all are welcome.

Movie and popcorn for the children and cake, coffee, tea is available for the price of 5dkr. that supports the children ministry at Horsens Pinsekirke.

Date: Comming soon!

Time:    kl.: 13:00 – 16:00

Address:  Horsens Pinsekirke, Sveriges Vej 29  Horsens

All are welcome – everything is for free.