Konference med Curry Blake, juli 2013

>>LYT MP3 fra konferencen!

Horsens Pinsekirke torsdag – lørdag 4.-6. juli. 2013

Curry Blake er en af verdens absolutte autoriteter hvad angår Guddommelig helbredelse. Han er overhoved for JGLM (John G. Lake Ministries) i Dallas, USA, som er verdens ældste helbredelsestjeneste.

John G. Lake var en af frontfigurerne i pinsevækkelsen i USA i starten af 1900-tallet og havde forbløffende resultater hvad angår mirakler og helbredelser i Jesu navn. John G. Lake var en af de få som formåede at videregive sin indsigt i guddommelig helbredelse, så det ikke stoppede ved hans virkes afslutning.

Curry Blake overtog tjenesten og har genopdaget en manual som John G. Lake skrev og lærte ud fra i sin tjeneste, men som har været glemt siden. Materialet hedder Divine Healing Technician Training, eller idag DHT og er det materiale som Curry Blake har videreudviklet og underviser ud fra.

Ikke blot er JGLM, verdens ældste helbredelsestjeneste, men også den største og mest effektive idag. Tallene taler sit eget tydelige sprog. JGLM ved Curry Blake har over 1.000.000 registrerede helbredelser. Curry Blake har selv bedt for tusinder af mennesker til helbredelse. Har personligt opvakt 8 døde og står dermed som en absolut autoritet på området.

Video fra konferencen

[Youtube_Channel_Gallery feed=”playlist” user=”PLY6gWU_lrUt1YQBdbkk_nqN0TRtDpMpfg” feedorder=”asc” videowidth=”500″ ratio=”16×9″ theme=”light” color=”white” rel=”1″ showinfo=”1″ maxitems=”30″ thumbwidth=”90″ thumbratio=”16×9″ thumbcolumns=”3″ title=”1″ description=”0″ thumbnail_alignment=”left” descriptionwordsnumber=”10″ link_window=”0″ cache=”0″]