Hvordan giver jeg?

Hvordan giver jeg?

Hvordan giver jeg?

Vi bor i et velsignet land med hvor man belønner frivillige gaver og donationer med fradrag i skatten. Det vil sige at hvis du giver til Horsens Pinsekirke kan du få det fratrukket i din personskat. Der er 2 paragraffer som man kan giver under: §8a og §12

§8a ( offer )

Der kan gives fradrag for donationer over 1 krone og op til et maksimalt årligt beløb. Maksimumbeløbet ændrer sig fra år til år, og er 17.000 kroner i 2021.

§12 ( tiende )

Du kan give din tiende til HORSENS PINSEKIRKE ved at gå ind under §12. Dette er en 10-årig kontrakt som giver fuldt fradrag for hele beløbet, men dog kun op til 15% af din personlige inkomst. Tal med pastor eller kasserer om mere info om dette.

 

Støt Horsens Pinsekirke med din arv

Vi håber, at du vil tilgodese Horsens Pinsekirke ved at donere noget eller hele din arv til os. Det er nemt og enkelt at donere arv. Du skal blot oprette et testamente, hvori du tilgodeser os.

Testamentet er gratis

Vi har indgået et samarbejde med din juridiske virksomhed, Dokument 24. Samarbejdet gør det muligt for dig at oprette et gratis testamente hos Dokument 24, når du tildeler arv til os i testamentet. Se her, hvordan testamentet oprettes.

Når du har oprettet testamentet, sendes det straks til dig pr. e-mail. Herefter skal det skrives under som et vidnetestamente eller et notartestamente. Du får begge muligheder tilsendt fra Dokument 24, og du vælger selv, hvordan underskrift skal ske.

Horsens Pinsekirke vil få oplyst, at der er blevet oprettet et testamente, men ikke hvem der har oprettet det.

Vi kan også tilføje, at arven går ubeskåret til os, da vi er fritaget for arveafgift.

På forhånd mange tak for din støtte.