sådan starter du LIFETEAM

sådan starter du LIFETEAM

Bliv pioneer i din by for Jesus

LIFETEAM opstart er et pioneerarbejde, som kræver en del arbejde i starten. Vi vil i LIFETEAM-netværket hjælpe så godt vi kan med coaching og forbøn i opstartsprocessen. Fra din side vil det også kræve et commitment til John G. Lake Ministries om at holde budskabet rent fra traditioner og “hellige kør”. Vi vil sørge for det nødvendige materiale til at blive inspireret og oplært i tjenesten, både til dig og dine kommende LIFETEAM medlemmer. Vi vil regelmæssigt afholde nogle events, regionalt og nationalt, som skal hjælpe dig i tjenesten som pioneer for et LIFETEAM. Nedenunder er der tre punkter som du skal have været igennem for at kunne blive LIFETEAM-leder.

1. DHT KURSUS
Du skal have fuldført og forstået principperne i DHT undervisningen. Der vil blive arrangeret kursus i DHT jævnligt, så hvis du ikke allerede har været på et DHT kursus, så kontakt os gerne.
2. LIFETEAM LEDERDAG
Lederdagen vil være en lørdag fra 09.00-21.00 som vil være med til at klæde dig på som LIFETEAM leder og give et klart billede af JGLM og visionen bag LIFETEAM. Dagen vil indeholde en kort introduktion/velkomst, efterfulgt af bøn og tilbedelse. Efterfølgende vil der blive gennemgået principper i JGLM LIFETEAM, gruppearbejde og spørgsmål/svar session. Der vil også være rig mulighed for at stifte bekendtskab med hinanden og med de LIFETEAM ledere som allerede er igang. Dagen bliver afsluttet med et helbredelsesmøde, hvor du som kommende leder skal praktisere. Når dagen er forbi kan du skrive dig op som pioneer for at starte LIFETEAM i din hjemby. Du vil efterfølgende blive kontaktet for at sætte en dato for dit første LIFETEAM møde
3. LIFETEAM CERTIFICERING
Den endelige certificering som leder i JGLM bliver gjort ved at en regional LIFETEAM leder coacher og evaluerer din indsats som LIFETEAM leder over en 3 måneders periode. Dette skal ses som en kvalitetssikring af LIFETEAM standarderne, men også som verificering af dine kvalifikationer som leder under JGLM. Du vil blive logget på LIFETEAM ledernetværket og kan trække på alle de resourcer der er tilgængeligt i netværket (undervisning/bøger/reklame).

Kontakt: Arnbjørn Hågensen, 30 13 76 74, mail: info@hopin.dk