LIFETEAM the saints army

LIFETEAM GRÅ

Hvad er et LIFETEAM?

Ideen om LIFETEAMs udspringer af John G. Lake Ministries i USA og er et forholdsvist nyt fenomen. Curry Blake som er overseer af JGLM har startet det med en vision om at udruste og udsende medarbejdere i Guds rige for at tilintetgøre djævelens gerninger ved at helbrede de syge, opvække døde, drive dæmoner ud og forkynde evangeliet om riget. John G. Lake Ministries er over 100 år gammelt og kan dateres tilbage til 1908 omkring tiden med vækkelsen på Asusa Street i Los Angeles Læs mere om JGLM her

I et LIFETEAM vil du lære at være en søn af Gud, at tjene mennesker og herske over djævelen

Barn af Gud [ Joh. 1:12 // Rom. 4:14 // Gal. 3:26 ]

En søn er ligesom sin far. Jesus var ligesom sin far. Han var en søn, og du er en søn/datter: “Ligesom Faderen har sendt mig …sådan sender jeg jer”

Tjener [ Matt. 20:28 // Fil. 2:7 ]

Vi skal tjene, fordi Jesus tjente. Jesus gav sit liv, og derfor giver vi vores liv.

Hersker [ Luk. 10:19 // Matt. 16:19 ]

Vi er ikke sat på jorden for at herske over mennesker, men over Djævelen. Han er besejret,og du skal stadfæste den sejr overalt, hvor du kommer.

Et LIFETEAM mødes 1 gang om ugen. De Arbejder strategisk imod at intage et bestemt geografisk område og etablere Guds rige der. De helbreder de syge,uddriver dæmoner og forkynder de gode nyheder om Jesus.

Optagelse i LIFETEAM

Du er enig i LIFETEAMS trosgrundlag. Du ønsker at udbrede Guds rige. Du er villig til at lære.

 

Efter 3 måneder:

Du er et ansvarligt medlem af en lokal kirke. Du er døbt i Ånden. Du taler i tunger. Du har gennemført DHT-kurset. Du er et vidne om Guds kraft til frelse, helbredelse og udfrielse og kanaliserer dette til mennesker.

 

Mission statement:

Gå ud i verden og fortæl evangeliet om riget, helbred de syge, kast dæmoner ud og træn disciple til at gøre det samme.[ Mark. 16:15-18 / Matt. 28:18-20 ]

brian-b-miniSkærmbillede-2013-08-19-kl.-12.44.46Tel: 26 78 11 02