LYS/LYD TEAM

LYS/LYD TEAM

Har du et ønske om at udfordre dine evner indenfor lys og lyd og ønsker de bedste rammer for gudstjenesten, så er lys/lyd teamet lige noget for dig! Nedfor er der beskrevet nogen retningslinier for LYS/LYD i Horsens Pinsekirke.

Nysgerrig og lærevillig

Som en del af LYS/LYD TEAMET er det vigtig at du er lidt nysgerrig når det angår teknik. Du må være klar til at lære noget nyt og også gerne sætte dig ind i havd der sker på området i verden. Du behøver ikke at være specielt dygtig for at blive en del af teamet, bare lærevillig.

Opmærksom

Under gudstjenesten er det vigt at være opmærksom på det der sker på scenen, særligt ved alle sceneskift ( lovsang/mødeleder/taler/vidnesbyrd/forbøn ). I eftermødet skal man have fokus på pastor/taler/mødeleder, da der kan opstå pludselige og uforudsete ting som kræver at lyden bliver dæmpet eller skruet op. Til særlige arrangementer, som julefester ol. vil der være en produktionsplan at forholde sig til.

Punktlighed

LYS/LYD er en meget vigtig post i kirken, som kræver at man er punktlig. Man møder i kirken efter aftale med lovsangsleder eller senest kl. 10.30.

Praktisk

Før hver gudstjeneste starter skal der ligge en opladet og testet trådløs microfon, et headset og en keynote-pointer på højre forreste stolrække. Det er også vigtigt at hjælpe med at give internationale den fornødne hjælp med oversættelsesudstyret. Vær servicemindet og smil.