Velkommen til Horsens Pinsekirke. Gud elsker dig og ønsker, at du skal kende hans formål med dit liv. Føl dig velkommen til at udforske mere om visionen: “HIMLEN PÅ JORDEN”

1. Vi vil gerne invitere dig til gudstjeneste sammen med os på søndag kl. 11.00. Du er skabt til at være en tilbeder. Himlen møder Jorden, når vi tilbeder vores Skaber. vi er skabt unikke. Vi er et mysterium, som kun Gud kan oplyse og vise vores sande formål og potentiale. Han har skabt os til at have visioner og drømme – sammen med ham. Hans drømme kan gå i opfyldelse. Vi er skabt til at tilbede, og hvis vi ikke tilbeder Skaberen, så tilbeder vi det skabte. Gud søger tilbedere, der vil tilbede i ånd og sandhed. Og DU er den tilbeder Gud søger

2. Vi vil gerne invitere dig på en kop kaffe og forklare visionen “himlen på jorden”. Vi ønsker, at du opdager dit formål. Gud har en plan for vores liv og ønsker, at vi skal søge ham for at finde hvad han har skabt os til. Vi ønsker, at du opdager dit sande potentiale og ønsker at hjælpe dig med at udleve det i Guds rige.

Gud velsigne dig på din rejse mod Guds formål. Gud er god.


Dit næste skridt kunne være at ringe 30137674 , skriv en E-mail eller kontakt os på facebook.