Pastorens læse og lytteliste ...kom ind i hjernen på pastoren!

De seneste bøger

 • ONE THING, Gary Keller
 • GENNEMBRUD FOR LEDERSKAB, Pernille Liland
 • TILINTETGØRE DJÆVELENS GERNINGER, Bruno Knutzen

Favoritbøger

 • BIBELEN
  • Særlig Matheus og Johannes Evangelium.
  • Brevene til Efeserne, Galaterne, Kolossenserne og Johanneses breve og jacobs brev.
  • I det gamle testamente: Ordsprogenes bog
 • Bibelcommentaries, Finis Jennings Dake
 • Wuest New Testament, expanded version
 • The Winds of God, Howard A. Goss
 • Extraordinary, John Bevere
 • Guds signatur, Grant R. Jeffrey

Favoritprædikanter

Curry Blake

Curry Blake er den forkynder der har gjort det største indtryk på mig i min tjeneste. Curry er meget uselvisk og fokuserer udelukkende på Guds rige. Han har været pioneer i at få budskabet om helbredelse effektiviseret i den enkelte kristen. Hans undervisning er enorm omfattende, men samtidig simplificerende. Han formår som en ægte bibellærer at forklare bibelske sandheder på en fantastisk enkel og udfordrende måde. Hans undervisning er præget af en enorm viden. Hans personlige bibliotek tæller mere end 3000 bøger, som han vel og mærke har læst op til flere gange. Curry Blake er også overseer af John G. Lake Ministries, som idag breder sig over hele jorden på trods af at Curry selv ikke promoverer sig selv på nogen måde, men koncentrerer sig om at nå ud og hjælpe sa mange mennesker som muligt.

Sunday Adelaja

Beundringsværdig pastor fra Ukraine. Han har pioneeret en kirke fra 8 til 30000 på 8 år. Han har en kæmpe indflydelse i Ukraine på trods af at han er nigerianer! Han har bevist at Guds rige kan brude igennem på trods af alle ods. Hans budskaber er rå og ekstremt udfordrende, men samtidig enormt trosstyrkende. Han har bevist at man kan bygge en megakirke i europa uden brug af fantastiske lokaler, orkestre hitech ol. Da de var 1000 havde de stadigvæk bare en simpel guitarspiller der ledte an fra scenen. Deres vækst bygger hovedsageligt på at udruste den enkelte til tjeneste på basis af guds kraft og personligt kald. Alle i hans kirke skal kunne svare på spørgsmålet; “Hvem er du et svar til”. Han formår at rejse mennesker op til storhed i guds rige. Han er samtidig meget kreativ og praktisk i hans undervisning og ledelse. En helt soleklar apostel-tjeneste i Europa. Hans budskaber henter han i sit lønkammer. Han har ikke gået på nogen bibelskole, men startede bare i tro.

Myles Munroe

Myles Munroe er manden der har bragt fokus tilbage på Guds rige som et kongerige. Han underviser meget om kongeriget og den nye mentalitet man skal have for at forstå det nye rige vi er blevet en del af. Han har også et stærkt fokus på kald, formål og den personlige tjeneste, hver enkelt troende har.

Bill Winston

Bill Winston er pastor i Chicago i USA. Han er tidligere businessman, men blev kaldet af Gud til at starte en kirke, som idag har en kæmpe indflydelse i hele verden. Hans forkyndelse er helt unikt trosstyrkende. Han formår at formidle Guds rige på en helt fantastisk måde. Hvis man lige har brug for at få strukket sin tro lidt, så er Bill Winston helt klart en af det forkyndere som kan strække ens tro aller mest. Han har samtidigt et meget stærkt missionalt fokus og underviser den enkelte troende i at tage ansvar og ejerskab i deres land, kommune og hjemby.

Derek Prince

Derek prince er en helt unik bibellærer, som efter hans død bliver refereret meget til. Særligt angående viden om demoni. Hans undervisning er enkelt præsenteret, men fantastisk skarpt. Han har evnen til at undervise ordet så tilhørerne forstår alvoret i efterfølgelse og præsentere sandheder i bibelen så de virkelig deler ånd og kød. En af de legender som har forvandlet verden.