Program

Vi holder sommerlukket i juli

Program følger

Søn 7. aug. 11.00 Vidnesbyrd/Testimonials

Gudstjeneste

Hver søndag kl. 11.00 slår vi dørene op til et brag af en gudstjeneste! Her er der rig mulighed for at møde både Gud og mennesker. For at sikre mangfoldighed og kreativitet, varierer programmet meget – dog vil du hver eneste søndag modtage spændende og relevant undervisning, og der vil blive spillet nutidig og inspirerende musik.

Du har mulighed for at få tolket gudstjenesten til engelsk – henvend dig ved lydpulten.

Caféen åbner kl. 10, hvor du har mulighed for at købe en kop kaffe, og slappe af i en hyggelig atmosfære, før gudstjenesten.

Børne klub (søndag)

Hver søndag kl. 11.00 er der børne klub for børnene i kirkens børnelokaler. Her mødes en masse glade børn, og der bliver sunget, leget, hørt historier, danset, spillet bold og mange andre sjove ting.

Børnene får biblens historier og lærdom formidlet på et sprog som de forstår, og lærer hvad det vil sige at have Gud med i deres hverdag.

Flere gange om året bliver der lavet en speciel ‘event’ for børnene, som følger et bestemt tema eller en højtid.

Kontaktperson: Sarah Joram Færmann, tlf. 26191412

School of Heaven

Mandag er kirkens træningsdag

School of Heaven kommer til at handle om, hvordan man rent praktisk kan tilegne sig en overnaturlig livsstil, hvor du ikke bliver styret af dine omstændigheder, men i stedet styrer dem ud fra himmelens principper.

Undervisningen vil dreje sig meget om riget, åndelige love, himlens kultur, din identitet, din attitude og hvilken autoritet der følger med tjenesten. Undervisningen vil udfordre dit verdensbillede og sætte dig fri til at tjene Gud, -hvor du ikke ønsker at gemme dig fra verden, men får lyst til at overvinde den. Se mere på School of Heaven

Ansvarlig: Arnbjørn Hågensen

Café

Hver søndag

I caféen er der altid en hjemlig og livlig atmosfære. Hver eneste søndag kan man bestille sin kaffe og noget at bide i efter gudstjenesten. Dette er stedet, hvor du kan møde nye og gamle venner.

Kontaktperson: Arnbjørn Hågensen, 30137674

Babyroom

Babyroom er et tilstødende lokale, hvor der er puslefaciliteter, legetøj og sofa. Her kan forældrene til børn under 3 år i ro og mag følge med i gudstjenesten, idet der er højtalere og lydisoleret vindue indtil salen.