Victor Thompson 5-8 september

>>LYT MP3 fra konferencen!

BREAKTHROUGH!

Victor Thompson har været præst i en årrække i Dallas Tx, og underviser på Christ For The Nations. Han har været lovsangs leder på CFNI og er en fantastisk musiker. Han har haft et tæt samarbejde med bibelskolen i Rumænien og virket som coach og rådgiver gennem mange år.  Victor og hans far har gennem mange år oplevet at blive brugt specielt i befrielse og gennembrud imod okkulte problemer.

untitled2_2.30683350_std

Victor blev født i 1962 i Sao Paulo, Compinas, Brasilien. Han voksede op på missionsmarken indtil en alder af otte år. I 1971 kom Thompson familien til Dallas, TX og blev en vital del af Christ For The Nations det andet år af dens undfangelse. Victor er en CFNI og DBU kandidat og fik sin teologiske embedseksamen fra New Covenant University.

Victor har været i tjeneste i 28 år og har tjent i over 25 lande. Han har tjent i Guds rige i 22 år, assisterende præst i 4 kirker og ledende præst i 3 kirker. Han er i øjeblikket den ledende præst i The Seven Oaks Fellowship of Forney, TX, lærer på CFNI college, og Apostel for to kirker i Rumænien og for Christ For Rumænien Bible College. Victor har forfattet bogen, “The Way of The Wild”, som levende skildrer, og beskæftiger sig med adfærd som er ude af kontrol, seksuelle perversioner og dæmoniske påvirkninger. Victor er en præst, apostel, prædikant, lærer, elev, forfatter og en dygtig musiker, sangskriver og lovsangsleder.

Victor har været gift med sin kone, Billie Jo, i 22 år. De har 3 smukke døtre, en søn, to svigersønner, og et barnebarn.

555935_10150925213364821_695840475_n

KIM WENHAM fra IABC i Kolding

KIM WENHAM fra IABC i Koldingkomme og leder i lovsang og tilbedelse til konferencen! Kim Wenham er en fantastisk lovsangstjeneste og har et kald til at forvandle danmark for Jesus. Hun vil lede os ind foran Guds trone og vil være med til at skabe en fantastisk ren tone af tilbedelse i konferencen. Du kan glæde dig!