MISSION: Pastor Kumar Muktan (David), Katmandu, Nepal


  • Pastor David Muktan, leder af kirkeplanterskole


  • Nepal, består hovedsageligt af Hinduer, budhister og kristne


  • Kirkeplanter skoleklasse

Støtte: Bankkonto:

7140 2124151 ( mærk: Nepal ) Indbetalingen er fradragsberettiget hvis du opgiver dit fulde navn og person nummer første gang du indbetaler

Støtte: MobilePay:

22409 ( mærk: Nepal ) Indbetalingen er fradragsberettiget hvis du opgiver dit fulde navn og person nummer første gang du indbetaler

Bede emner:

Personlig beskyttelse, vellykkede crusades, velsignelse over udstyr, enhed i lederskab, fremgang for ordet, indflydelse politisk, økonomisk velsignelse og gennembrud på deres FIRECONFERENCE

Pastor Kumar Muktan (David)

Pastor Muktan er 46 år gammel. Han og hans kone har to voksne sønner; Joel og Gabriel. Pastor Muktan har været i tjeneste siden 1999 og er Senior pastor og grundlægger af Abdullam Grace Ministries som begyndte sin virksomhed i 2003.

Han har en BA, B.Min., M.D og MRE i tillæg til mange kort tids studier i praktisk teologi. Han er godkendt og ordineret pastor gennem Kingsway Fellowship International USA.

Pastor Davids tjenesteområder

Pastor Muktan er pastor og initiativtager til en kirkeplanter organisation som ønsker at plante 50 nye kirker i nepal. Til dette formål har de udviklet en tjenesteskole hvor de uddanner pastorer og ledere til nyplantninger.  Ud over dette har pastor David fået vision for de udstødte og udsatte som ikke har håb og fremtid. Dette kan være børn uden forældre og beskyttelse, men også mennesker der er fattige, hjemløse uden håb og mennesker der er afhængig af alkohol. til dette har han erhvervet sig jord hvor han har opført “shelter” 

Kontakt og forbøn

Vær med til at bede for personlig beskyttelse, visdom til organisering af nye kirker, beskyttelse af børn og udsatte, økonomisk velsignelse, Guds ords fremgang, og udvilking af nye ledere i tjenesten.

Økonomisk støtte

Pastor David kan støttes via mobilPay og via konto overførsel. Husk at mærke overførselen med “NEPAL” og med dit navn og person nummer, hvis du vil have skattefradrag for din donation. Gud velsigne dig i din gave til NEPAL.